Profilbildet til Passivg19Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til SigvegalProfilbildet til PhenrikProfilbildet til dewill77Profilbildet til KimmernProfilbildet til VildeeeProfilbildet til just myselfProfilbildet til MizzyProfilbildet til søker sexProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til lovebbw
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AlexsProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til LangbeinProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til davidandreProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til RosjerProfilbildet til GogT1971

Ruthless84

@ruthless
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje