Profilbildet til TorolavProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til AlesioProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Angel4uProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til bunnyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Thea92Profilbildet til ZupaMann
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til monique tvProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til apeeassProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Mass SageProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Maykie

Ruthless84

@ruthless
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje