Profilbildet til buskerudProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MartinosloProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til godheksaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til vanosm52Profilbildet til petrus1956Profilbildet til mrtoreProfilbildet til nattroseProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til lovebbw
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MolliProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AlesioProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til orphansProfilbildet til Angel84Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til OralProfilbildet til Hemne72Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til naits

Ruthless84

@ruthless
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje