Profilbildet til hank95Profilbildet til KosMusProfilbildet til parivestProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til JupiterProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til MissyMooProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til SiljeProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til komigje69Profilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til Nic94Profilbildet til Roger84Profilbildet til johnrunProfilbildet til NyssaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til TabbeProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til GiggSProfilbildet til maler.nProfilbildet til elghodeProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til AfroManProfilbildet til troendern93Profilbildet til Kas=)

Ruthless84

@ruthless
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ruthless84

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Singel man på 32 år fra Valdres, bor for meg selv/ingen barn/ jobber.. bare og spørre på mell om meir info er av interesse ..

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje