Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AlesioProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ArconadaProfilbildet til kinky667Profilbildet til Klara31Profilbildet til temptationProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til JontassProfilbildet til Staale
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MissProfilbildet til coolchic101Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SKubrickProfilbildet til shaftyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til pierceddickProfilbildet til ChrisCProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til JærguttenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Reidar

Ruthless84

@ruthless
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ruthless84

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Singel man på 32 år fra Valdres, bor for meg selv/ingen barn/ jobber.. bare og spørre på mell om meir info er av interesse ..

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje