Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Osl38Profilbildet til BluwProfilbildet til C.lop14Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til SpindelProfilbildet til DorcasProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til fadedProfilbildet til shafty
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NeonProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Siba44Profilbildet til jarlemannProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til DavinciProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ZeroProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Ingegard

tyren

@ryds20
aktiv 2 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt tyren:Disse profilene har tyren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje