Profilbildet til MariusProfilbildet til just myselfProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Tara84Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til CharlesProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Cd28Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til AmpriProfilbildet til LeticiaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til OdinProfilbildet til ToremannProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til regntøymannProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ingoladProfilbildet til jenandProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til freezinProfilbildet til xdresserProfilbildet til Tony21Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til nord88Profilbildet til dia***Profilbildet til brollProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MissyMoo

tyren

@ryds20
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt tyren:Disse profilene har tyren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje