Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til binittedal31Profilbildet til NjordProfilbildet til Kate WProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ninatvProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Lars80Profilbildet til SammiProfilbildet til ArielProfilbildet til Singel49Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MrbigProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BrumProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Solros72Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ElleseusProfilbildet til JosepProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til knny88Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Jone30_svg

sabriina

@sabriina
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sabriina:Disse profilene har sabriina besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje