Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til TengilProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AlekProfilbildet til RubberkingProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LookmeProfilbildet til DodraugenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til blaithinProfilbildet til kaiasoProfilbildet til wannaBgood
Profilbildet til apeeassProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til JM28Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til yanaProfilbildet til BjoernProfilbildet til MaykieProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til chipProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Donatello21Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Davinci

sabriina

@sabriina
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sabriina:Disse profilene har sabriina besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje