Profilbildet til TearyProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Leto78Profilbildet til .LisetvProfilbildet til fadedProfilbildet til skurk3Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Andersen89Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til puppemarianne
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til shivaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til parivestProfilbildet til IronheartProfilbildet til Osl38Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til ChivasProfilbildet til HardRockProfilbildet til SnæxProfilbildet til colargolProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til EscobarProfilbildet til Lolita <3

Sadominator

@sadominator
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sadominator:Disse profilene har Sadominator besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje