Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til RantazticProfilbildet til BillProfilbildet til BullseyeProfilbildet til nattroseProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til FreshnessProfilbildet til pia1975Profilbildet til martin,østfold
Profilbildet til agderProfilbildet til Reina21Profilbildet til GiggSProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til LatexfunProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Par på camProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til lekenergodProfilbildet til JoeyKrsand

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje