Profilbildet til simonaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til TingTongProfilbildet til mark04Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ArousalProfilbildet til Alexander44Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ElviraProfilbildet til godsg1Profilbildet til knny88Profilbildet til wille455Profilbildet til TheRose49Profilbildet til bbck osloProfilbildet til nelg90
Profilbildet til SwededarterProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BrumProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Trh1980Profilbildet til CalaDorProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Tobben28Profilbildet til sluggernProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til karlaaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Tony21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje