Profilbildet til KogKProfilbildet til Solros72Profilbildet til Kate WProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NordlandProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til stian93Profilbildet til Osl38Profilbildet til Lathams
Profilbildet til simonaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MehtevasProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til BjoernProfilbildet til BBW28Profilbildet til MeeowProfilbildet til just myselfProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til northkickProfilbildet til KaisaProfilbildet til Tomas89bergen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje