Profilbildet til EvensProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til ElinesProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SnæxProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AzathothProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Sportoguy
Profilbildet til karolinmartin1Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Solros72Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til englevingerProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MM77Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til skurk3Profilbildet til Thea92Profilbildet til CdrypaProfilbildet til toro60Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Homme

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje