Profilbildet til vanosm52Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BottomProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Androx0Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Lez 40Profilbildet til JavhaxProfilbildet til førdeparetProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til babybooProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Roger84
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til naitsProfilbildet til guttenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til JimBodenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til runAProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Per SProfilbildet til knny88Profilbildet til westpar76Profilbildet til henrkjarProfilbildet til skurk3Profilbildet til Søkerdominantkvinne

Sadominator

@sadominator
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sadominator:Disse profilene har Sadominator besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sadominator

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

Fornedring og ydmykelse

Fritekst

Erfaren Dom søker fast opplegg med voksen Subdame i Oslo/Akershus. Utseende ikke viktig, men du bør ha et ønske om sterk fornedring og ydmykelse.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje