Profilbildet til bby123Profilbildet til moss73Profilbildet til NyssaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Sonny55Profilbildet til trond`enProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til naitsProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til kennedy85Profilbildet til BjoernProfilbildet til GiggS
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til hawe35Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SiljeProfilbildet til Helene89Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ZizouProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til julieProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til j18elverumProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til parsøkersex

Sadominator

@sadominator
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sadominator:Disse profilene har Sadominator besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sadominator

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

Fornedring og ydmykelse

Fritekst

Erfaren Dom søker fast opplegg med voksen Subdame i Oslo/Akershus. Utseende ikke viktig, men du bør ha et ønske om sterk fornedring og ydmykelse.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje