Profilbildet til IngegardProfilbildet til superteddProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Ramp78Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Nic94Profilbildet til testomanProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til line tvProfilbildet til AsveigProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Pleasurekraft
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Mossing34Profilbildet til førdeparetProfilbildet til MissProfilbildet til BiparProfilbildet til h_frodeProfilbildet til vickycdProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til TingTongProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til jan50Profilbildet til ShineProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BergenBiSugerDeg

El Diablo

@saftsluker
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt El Diablo:Disse profilene har El Diablo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje