Profilbildet til bamsefarProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LærerenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AnetteleProfilbildet til JosepProfilbildet til XL KukkProfilbildet til golfbearProfilbildet til smoker;)Profilbildet til kjelli77Profilbildet til fintparProfilbildet til silverProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til LizzyProfilbildet til latino123Profilbildet til kaiaso
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til NordlandProfilbildet til AndiiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til vårkåtProfilbildet til No StringsProfilbildet til ChrisCProfilbildet til krsflortProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MedusaProfilbildet til NåProfilbildet til xdresserProfilbildet til Oslo27

El Diablo

@saftsluker
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt El Diablo:Disse profilene har El Diablo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje