Profilbildet til sjømannProfilbildet til SherylProfilbildet til ingoladProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til 2KosProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til cat68Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ArousalProfilbildet til LathamsProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til 33Profilbildet til synnyProfilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til elghodeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BillProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Isabella10Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til buskerud

El Diablo

@saftsluker
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt El Diablo:Disse profilene har El Diablo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje