Profilbildet til LululuuProfilbildet til KjellarProfilbildet til sølProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til parivestProfilbildet til Singel49Profilbildet til knutbrgProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til engenanjaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Niko9Profilbildet til SnæxProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til MatteStProfilbildet til OlavsenProfilbildet til akane21Profilbildet til orro75Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til cat68Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KogKProfilbildet til gameroslProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Ingunn

Sagittarius

@sagittarius-74
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Sagittarius:Disse profilene har Sagittarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje