Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ZaxProfilbildet til sabriinaProfilbildet til dewill77Profilbildet til DodraugenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LatexleahProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til RememBr83Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til nord88Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AmpriProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til sweden boy
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til troendern93Profilbildet til solaProfilbildet til BergenoProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til talkmanProfilbildet til StaaleProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Trh1980Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til rosegartner33

Sagittarius

@sagittarius-74
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Sagittarius:Disse profilene har Sagittarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje