Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til kinky667Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SnæxProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til .tvliseProfilbildet til synnyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Samehada
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til AndroidProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BabyWProfilbildet til RockDudeProfilbildet til jan50Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ZeroProfilbildet til knutbrgProfilbildet til jannis25Profilbildet til golfbearProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Justin

Sagittarius

@sagittarius-74
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Sagittarius:Disse profilene har Sagittarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje