Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til hawe35Profilbildet til Angel4uProfilbildet til MM77Profilbildet til AfroManProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Jan46Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til TearyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MarwinProfilbildet til ErogenProfilbildet til krsflortProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mr.XProfilbildet til trond`enProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til petzl

Sako

@sako
aktiv 2 dager, 19 timer siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje