Profilbildet til TheReaderProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til pitt76Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Oslo27Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til InsomniaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Solros72Profilbildet til bergenm30Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til xtrProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til vanosm52Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Lica89Profilbildet til halloisProfilbildet til 33Profilbildet til røyskattaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Tyber30Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til naitsProfilbildet til just myselfProfilbildet til BarbieMarielle

Sako

@sako
aktiv 51 minutter siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje