Profilbildet til MatteStProfilbildet til ingoladProfilbildet til hank95Profilbildet til ElviraProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Osl38Profilbildet til SamehadaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til StaaleProfilbildet til Kas=)Profilbildet til kaiasoProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til skurk3Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Thea92Profilbildet til Skorpionen
Profilbildet til GoldenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til JontassProfilbildet til HardRockProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til bwillyProfilbildet til Cd28Profilbildet til love one anotherProfilbildet til ElinesProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til jens41Profilbildet til runAProfilbildet til Siggyzag

Sako

@sako
aktiv 1 dag, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje