Profilbildet til KosMusProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Tobben28Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LissaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ReidarProfilbildet til ChivasProfilbildet til shinY_Profilbildet til Låtte
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til gameroslProfilbildet til JosepProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SakoProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til skurk3Profilbildet til ZaxProfilbildet til ole322Profilbildet til TheMiss

Sako

@sako
aktiv 3 dager, 10 timer siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje