Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ZeroProfilbildet til Hemne72Profilbildet til BecksProfilbildet til AlesioProfilbildet til C.lop14Profilbildet til AlexsProfilbildet til hgsd1Profilbildet til TheReaderProfilbildet til monique tv
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til zethProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MarwinProfilbildet til KimmernProfilbildet til miss76Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SammiProfilbildet til Handyman31Profilbildet til TordenspydProfilbildet til burndocProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MuscleDom

Sako

@sako
aktiv 3 dager, 10 timer siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje