Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til TheRose49Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til freezinProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Reisende40Profilbildet til BottomProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CdrypaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Chivas
Profilbildet til Reina21Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til vesle 43Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til bunnyProfilbildet til sluggernProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til KvastenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til westpar76Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til AngelMan

Sako

@sako
aktiv 3 dager, 16 timer siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 38 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 38 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 dager, 3 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje