Profilbildet til hank95Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til solaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MizzyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Androx0Profilbildet til stian93Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Tobben28Profilbildet til gebbensladd
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til KiwienProfilbildet til knutbrgProfilbildet til bergen89Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til RonnProfilbildet til JontassProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Alexander44Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Lill17Profilbildet til davidandre

Sako

@sako
aktiv 2 dager, 17 timer siden
Disse profilene har besøkt Sako:Disse profilene har Sako besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sako

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje