Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til lalaparProfilbildet til TearyProfilbildet til jente2011Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Thea92Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til jeanettekProfilbildet til xdresserProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til andy1988
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til nina1992Profilbildet til kjelli77Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til carogirlProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ZeroProfilbildet til jens41Profilbildet til RockDudeProfilbildet til HommeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til GiggSProfilbildet til **vampeliten

Samehada

@samehada
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje