Profilbildet til qwerty19Profilbildet til .tvliseProfilbildet til colargolProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til NjordProfilbildet til Tara84Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til LokerProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til staalmannenProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til JavhaxProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til AlekProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Passivg19Profilbildet til vesle 43Profilbildet til guttenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje