Profilbildet til andy1988Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til sola50Profilbildet til GogT1971Profilbildet til bby123Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til PussiProfilbildet til YouwishProfilbildet til hgsd1Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Julie00Profilbildet til jente2011Profilbildet til AinaCdProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Skorpionen
Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til LatexleahProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til OsloG21Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Just4youProfilbildet til lalaparProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til GeiriProfilbildet til frodes_tr.heim

Samehada

@samehada
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje