Profilbildet til AinaCdProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ArconadaProfilbildet til westpar76Profilbildet til GoldenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til OdinProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SvetikProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til andy1988
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til JaNuSProfilbildet til sweettortureProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til vanosm52Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til sjømannProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til pompelProfilbildet til KaisaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til TingTongProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Joey77Profilbildet til andy1988

Samehada

@samehada
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje