Profilbildet til kinky667Profilbildet til TheReaderProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Helene89Profilbildet til slaviProfilbildet til hgsd1Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til SuzProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til NeonProfilbildet til Mr.XProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til DodraugenProfilbildet til akane21Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til maler.nProfilbildet til ElviraProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til pia1975Profilbildet til ArconadaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til uzi69Profilbildet til SimProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Nobby Nobody

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje