Profilbildet til BecksProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til knny88Profilbildet til RogermadsProfilbildet til SKubrickProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til DionysusProfilbildet til solaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ReidarProfilbildet til MariusProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til zethProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til .LisetvProfilbildet til CleoProfilbildet til toro60Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til sølProfilbildet til JontassProfilbildet til SherylProfilbildet til OsloG21Profilbildet til PlatinumProfilbildet til BBW28

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje