Profilbildet til HexaProfilbildet til ninatvProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til stuve92Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SussProfilbildet til Torill1979Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til golfbear
Profilbildet til bunnyProfilbildet til SpindelProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til KongenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MrbigProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NordlandProfilbildet til vårkåtProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til jannis25

Samehada

@samehada
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje