Profilbildet til KaisaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Helene89Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til pitt76Profilbildet til BistvgProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til YongProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ManimalProfilbildet til AlesioProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til No StringsProfilbildet til johnrun
Profilbildet til SussProfilbildet til BistvgProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ArconadaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til KimmernProfilbildet til dia***Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KristiansenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til StrazoProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SKubrickProfilbildet til CdrypaProfilbildet til HardRock

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje