Profilbildet til CindyCDProfilbildet til SuzProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til LåtteProfilbildet til KogKProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OdinProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til vesle 43Profilbildet til lalaparProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til AngelManProfilbildet til Nå
Profilbildet til Handyman40Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til DionysusProfilbildet til MedusaProfilbildet til Joey77Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til BergenoProfilbildet til SupermannProfilbildet til Reina21Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til blaithinProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ShineProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Toyen

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje