Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til LenemorProfilbildet til .LisetvProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SakoProfilbildet til golfbearProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til cat68Profilbildet til someboyProfilbildet til Lica89Profilbildet til SimProfilbildet til BotanicalProfilbildet til simonaProfilbildet til kaiaso
Profilbildet til m52aProfilbildet til Sublime81Profilbildet til xtrProfilbildet til NataProfilbildet til AsveigProfilbildet til Linda_25Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til petzlProfilbildet til NowheremanProfilbildet til JærguttenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til sluggernProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ChivasProfilbildet til Andyrj

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje