Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til hotnoProfilbildet til BotanicalProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HebroProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ballderProfilbildet til KosMusProfilbildet til MatteStProfilbildet til HardRockProfilbildet til supertedd
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Fin g30Profilbildet til HardRockProfilbildet til runAProfilbildet til golfbearProfilbildet til @nn@Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til TengilProfilbildet til KatherineProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til JimBodenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til sweettortureProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Stuker\'n

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje