Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til skurk3Profilbildet til babybooProfilbildet til 59modellProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SjtProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Natasha93Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til MannValdresProfilbildet til pleasure4u2n8
Profilbildet til Latex50Profilbildet til NinnaProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til karlaaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til blaithinProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til stian93Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til SherylProfilbildet til Rantaztic

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje