Profilbildet til Natasha93Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til shivaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til MariusProfilbildet til buskerudProfilbildet til RogermadsProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til dia***Profilbildet til LangbeinProfilbildet til windel999Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til engenanjaProfilbildet til lekentpar28
Profilbildet til faithProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Klara31Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Fin g30Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til RonnProfilbildet til Tony21Profilbildet til parivestProfilbildet til komigje69Profilbildet til MatteStProfilbildet til westpar76Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til just myself

Samehada

@samehada
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Samehada:Disse profilene har Samehada besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Samehada

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje