Profilbildet til RJProfilbildet til knny88Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til IronheartProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til hank95Profilbildet til NordJente90Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Singel49Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til nada000
Profilbildet til AfroManProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SpindelProfilbildet til BluwProfilbildet til HexaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til BecksProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ZaxProfilbildet til joni

Sammi

@sammi
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sammi:Disse profilene har Sammi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje