Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Natasha93Profilbildet til AlesioProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til apeeassProfilbildet til KarinagayProfilbildet til El DiabloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til SpindelProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til nattroseProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Geiri
Profilbildet til par3427Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Niko9Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til SherylProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til naitsProfilbildet til shivaProfilbildet til LåtteProfilbildet til solaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til brollProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TallDarkHandsome

Sammi

@sammi
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sammi:Disse profilene har Sammi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje