Profilbildet til beitoProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Angel84Profilbildet til Tony21Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SportoguyProfilbildet til No StringsProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til guttenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Dotto81Profilbildet til parivestProfilbildet til KaisaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til nada000Profilbildet til badboy1986Profilbildet til LatexleahProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til nord88Profilbildet til TheRose49Profilbildet til På_søkProfilbildet til TheMissProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Helene89Profilbildet til ani5

Sammi

@sammi
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sammi:Disse profilene har Sammi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje