Profilbildet til Roger84Profilbildet til pia1975Profilbildet til Just4youProfilbildet til SuzProfilbildet til BergenoProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ElleseusProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til plusSProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til PlatinumProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til stor pungProfilbildet til Bluw
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til two-playfulProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til hank95Profilbildet til Natasha93Profilbildet til AskimMannProfilbildet til shinY_Profilbildet til Klar 79Profilbildet til swedmanProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til HazeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Nå

Sammi

@sammi
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sammi:Disse profilene har Sammi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje