Profilbildet til SiljeProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til IngegardProfilbildet til TuttaProfilbildet til fintparProfilbildet til RomeoProfilbildet til latexthingProfilbildet til KvastenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til NinnaProfilbildet til freaky2Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Hulder1Profilbildet til jente2011Profilbildet til badboy1986Profilbildet til StrazoProfilbildet til ZeroProfilbildet til Erik1337Profilbildet til DionysusProfilbildet til GogT1971Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Ready4funProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Suss

Sammi

@sammi
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sammi:Disse profilene har Sammi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje