Profilbildet til DionysusProfilbildet til CharlesProfilbildet til fadedProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til TommybProfilbildet til YongProfilbildet til LærerenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Jan46Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til sverre89Profilbildet til sweettortureProfilbildet til supertedd
Profilbildet til CleoProfilbildet til trond`enProfilbildet til KosMusProfilbildet til Buffy93Profilbildet til AfroManProfilbildet til babybooProfilbildet til fadedProfilbildet til Crazy92Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Niko9Profilbildet til jens41Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til GoldenProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til nafa

SandnesMann1

@sandnesmann1
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt SandnesMann1:Disse profilene har SandnesMann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje