Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til qwerty19Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til RomeoProfilbildet til KogKProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Par på camProfilbildet til pierceddickProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Caleron86Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Man30303
Profilbildet til AndroidProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MolliProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til stian93Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til shivaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til superteddProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til stavangerjente-82

SandnesMann1

@sandnesmann1
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt SandnesMann1:Disse profilene har SandnesMann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje