Profilbildet til toro60Profilbildet til eddi1000Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Singel49Profilbildet til freaky2Profilbildet til Floppa1Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til C.lop14Profilbildet til LeneaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til bad666boyProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MannValdresProfilbildet til xdresserProfilbildet til ElviraProfilbildet til buskerudProfilbildet til northkickProfilbildet til kaiasoProfilbildet til AnetteleProfilbildet til parivestProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til HazeProfilbildet til xantippeProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Botanical

SandnesMann1

@sandnesmann1
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt SandnesMann1:Disse profilene har SandnesMann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje