Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til OdinProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til 33Profilbildet til skurk3Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ExosProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Leto78Profilbildet til jens41Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til brollProfilbildet til toro60Profilbildet til HebroProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til EscobarProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til BBW28Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Mr.XProfilbildet til HardRockProfilbildet til pompelProfilbildet til VigdisProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje