Profilbildet til BabyWProfilbildet til NinnaProfilbildet til sluggernProfilbildet til ChivasProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til Lica89Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til pia1975Profilbildet til NåProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til skurk3
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til nelg90Profilbildet til Niko9Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til SvetikProfilbildet til sølProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til EscobarProfilbildet til monique tvProfilbildet til El DiabloProfilbildet til maritaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til davidandreProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til MehtevasProfilbildet til bergen89

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje