Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til TearyProfilbildet til uzi69Profilbildet til LatexfunProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Plu2Profilbildet til ballderProfilbildet til BjoernProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til staalmannenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SportoguyProfilbildet til SjtProfilbildet til pierceddickProfilbildet til orphansProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til davidandreProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Osl38Profilbildet til SakoProfilbildet til Vildeee

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 1 måned, 3 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje