Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til LilliMyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til StrazoProfilbildet til binittedal31Profilbildet til leandroProfilbildet til MizzyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Angel84Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til LangbeinProfilbildet til MeeowProfilbildet til joniProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ManimalProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mr.XProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Bergen-nord

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 1 måned, 4 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje