Profilbildet til testomanProfilbildet til MusashiProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til JiJiProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NallexyProfilbildet til AngelManProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til LululuuProfilbildet til BrumProfilbildet til .LisetvProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Cato1977
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Grom87Profilbildet til agderProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til regntøymannProfilbildet til EvensProfilbildet til synnyProfilbildet til DorcasProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BottomProfilbildet til silverProfilbildet til Mossing34Profilbildet til ScorpionProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Nobby Nobody

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 3 måneder siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje