Profilbildet til sverre89Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til SjtProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til chipProfilbildet til orphansProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til bunnyProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Zax
Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til freaky2Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til KennethR88Profilbildet til sola50Profilbildet til TingTongProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til dia***Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til beitoProfilbildet til TigerProfilbildet til Nordland

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje