Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til RosjerProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til norseman9Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ZizouProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til davidandreProfilbildet til regntøymannProfilbildet til No StringsProfilbildet til MarwinProfilbildet til chip
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til På_søkProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AlesioProfilbildet til afrikarProfilbildet til bunnyProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til AlexanderProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til oslo-mann

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 2 måneder siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje