Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til TommybProfilbildet til MizzyProfilbildet til komigje69Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til 33Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Dorrans
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til DorransProfilbildet til halloisProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til jenandProfilbildet til snirlenProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ShineProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til mann oslProfilbildet til OsloG21

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje