Profilbildet til MedusaProfilbildet til bait69Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til CharlesProfilbildet til AvalonProfilbildet til westpar76Profilbildet til DorransProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til brollProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til shado33Profilbildet til StianProfilbildet til Cd28Profilbildet til XjanneProfilbildet til Vildeee
Profilbildet til binittedal31Profilbildet til beitoProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til colargolProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til BrumProfilbildet til PSYllonProfilbildet til OdinProfilbildet til 33Profilbildet til CalaDorProfilbildet til RubberkingProfilbildet til LululuuProfilbildet til jonas93Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til nina1992Profilbildet til Bergeno

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 3 måneder siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 18 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje