Profilbildet til NyssaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til dia***Profilbildet til Difference___Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Crazy92Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Osl38Profilbildet til SupermannProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til jan50
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til DionysusProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Mindy000Profilbildet til pierceddickProfilbildet til solaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MidasProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Trappani89Profilbildet til faithProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til parivest

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 måneder siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje