Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til yanaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til nattroseProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Linda_25Profilbildet til ZaxProfilbildet til Latex50Profilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til godsg1Profilbildet til søker sexProfilbildet til sluggernProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til TengilProfilbildet til cat68Profilbildet til westpar76Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til henrkjarProfilbildet til MeeowProfilbildet til SadominatorProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Singel49Profilbildet til ingwardo82

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 2 måneder siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje