Profilbildet til MelekProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til CleoProfilbildet til testomanProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SoffiProfilbildet til Alexander44Profilbildet til godsg1Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Kåtfyr34yes
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ToremannProfilbildet til englevingerProfilbildet til SpindelProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KosMusProfilbildet til RubberkingProfilbildet til nord88Profilbildet til UerfarenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til superteddProfilbildet til sexypar85Profilbildet til MissProfilbildet til RJProfilbildet til EmmelieKK

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 3 måneder siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sandnes-par

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

treff med par eller jenter

Hva jeg hater mest

Useriøse

Fritekst

liker og leke med leket;y og sexy klær ,,,,, være vil og sprø , nor tone kjemi stemmer

Moderator

Om deg

lekene , og liker og prøve alt..
Foreslå ? Spør ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje