Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Bimann43Profilbildet til colargolProfilbildet til BBW28Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til NightdiverProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til HazeProfilbildet til søker sexProfilbildet til Flekka18Profilbildet til stuve92Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til No StringsProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til davidandreProfilbildet til ZeroProfilbildet til AsveigProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Slave g23Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til TengilProfilbildet til rubbergimp

sandnes-par

@sandnespar-35-38
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
vi er klare for treff Vis
Disse profilene har besøkt sandnes-par:Disse profilene har sandnes-par besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sandnes-par

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

treff med par eller jenter

Hva jeg hater mest

Useriøse

Fritekst

liker og leke med leket;y og sexy klær ,,,,, være vil og sprø , nor tone kjemi stemmer

Moderator

Om deg

lekene , og liker og prøve alt..
Foreslå ? Spør ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje