Profilbildet til vekten75Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ArielProfilbildet til Angel4uProfilbildet til beitoProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til mizzyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til TorolavProfilbildet til trannyboyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til KjellarProfilbildet til zailoProfilbildet til geddimannProfilbildet til CharlesProfilbildet til Gutt 94
Profilbildet til NeonProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til RJProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til someboyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Thea92Profilbildet til StrazoProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Handyman31Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til sisunorProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Tordenspyd

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje