Profilbildet til Sonny55Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til leandroProfilbildet til StianProfilbildet til TempenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Singel49Profilbildet til Niko9Profilbildet til skurk3Profilbildet til par_30Profilbildet til Sarlime
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til StrazoProfilbildet til 33Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til XenaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Tony21Profilbildet til Biparoppland
  • 1 uke siden

    heheh

    heheh ble et registrert medlem 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje