Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Per SProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til stian93Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Reisende40Profilbildet til DionysusProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til burndocProfilbildet til RomeoProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til andy1988
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til TingTongProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SiljeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til AndroidProfilbildet til Alexander44Profilbildet til brollProfilbildet til mann oslProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til harepusenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til @nn@

vesle 43

@sanita43
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje