Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til SimProfilbildet til TigerProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kajabiProfilbildet til Reisende40Profilbildet til søker sexProfilbildet til ShjalomProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ToremannProfilbildet til bergen89Profilbildet til maritaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Mossing34Profilbildet til guttenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Singel49Profilbildet til nattroseProfilbildet til Hilde79Profilbildet til EscobarProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til shaftyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til AngelManProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Culprate

vesle 43

@sanita43
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje