Profilbildet til bergenm30Profilbildet til kjelli77Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KvastenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ballderProfilbildet til ChivasProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KimmernProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til kinky667
Profilbildet til Klara31Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til IngunnProfilbildet til NjordProfilbildet til TuttaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til NylongummiProfilbildet til xdresserProfilbildet til superteddProfilbildet til MusashiProfilbildet til BecksProfilbildet til carogirlProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til harepusenProfilbildet til westpar76

vesle 43

@sanita43
aktiv 1 måned, 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje