Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ExosProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ani5Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til burndocProfilbildet til MedPåAlt
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til karlaaProfilbildet til JupiterProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til C.lop14Profilbildet til windel999Profilbildet til englevingerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til freaky2Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til TearyProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Cato1977Profilbildet til westpar76

vesle 43

@sanita43
aktiv 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje