Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til wille455Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MeeowProfilbildet til nada000Profilbildet til Slappen72Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ReidarProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ZizouProfilbildet til Trh1980Profilbildet til julieProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til guttenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til pitt76Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til TheMissProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til temptationProfilbildet til IronheartProfilbildet til Fin g30Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Exodia

vesle 43

@sanita43
aktiv 1 uke, 4 dager siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje