Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til .tvliseProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Sublime81Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Slappen72Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til mizzyProfilbildet til AmpriProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Toremann
Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til mrroyalProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til CalaDorProfilbildet til slaviProfilbildet til HardRockProfilbildet til Difference___Profilbildet til joniProfilbildet til Tara84Profilbildet til virtuveProfilbildet til Reina21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje