Profilbildet til foresterProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Sublime81Profilbildet til ZeroProfilbildet til stenafoProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til nelg90Profilbildet til LissaProfilbildet til NyssaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Mossing34Profilbildet til sølProfilbildet til BabyWProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Vildeee
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til mann oslProfilbildet til LululuuProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til AfroManProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til TempenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ToremannProfilbildet til sisunorProfilbildet til freaky2Profilbildet til AyakachanProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til nina1992
  • 4 måneder, 2 uker siden

    vesle 43

    vesle 43 ble et registrert medlem 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje