Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Helene89Profilbildet til ReidarProfilbildet til NåProfilbildet til freezinProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til dia***Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til 59modellProfilbildet til MarwinProfilbildet til BullseyeProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til LissaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til burndoc
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Sonny55Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til joniProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til m52aProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til nelg90Profilbildet til sweettortureProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Ole Kristian 1990

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje