Profilbildet til SkårnesProfilbildet til zethProfilbildet til brollProfilbildet til RAPID4Profilbildet til westpar76Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til windel999Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til SigvegalProfilbildet til AmpriProfilbildet til NyssaProfilbildet til Kate WProfilbildet til Handyman40Profilbildet til siwtheresee
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til LadysmanProfilbildet til henrkjarProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Tine cdProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Per SProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Isabella10Profilbildet til BiparProfilbildet til nymfodale
  • 4 måneder, 2 uker siden

    vesle 43

    vesle 43 endret profilbildet sitt 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje