Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til 33Profilbildet til englevingerProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til JM28Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LamatryneProfilbildet til BiTrineProfilbildet til knny88Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til RantazticProfilbildet til sweettortureProfilbildet til mrtoreProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Erik1337Profilbildet til zailoProfilbildet til AvalonProfilbildet til Mossing34Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til jarlemannProfilbildet til jonas93Profilbildet til temptationProfilbildet til HelgelandsGubbe

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje