Profilbildet til MedusaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til sverre89Profilbildet til shaftyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Geirern92Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Mindy000Profilbildet til superteddProfilbildet til TheMissProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ElyProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til hallois
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til MedusaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Thea92Profilbildet til CdrypaProfilbildet til SiljeProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LenemorProfilbildet til BullseyeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sølProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til eddi1000

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje