Profilbildet til Passivg19Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til bunnyProfilbildet til IngunnProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til northkickProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Lathams
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til vesle 43Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til vårkåtProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til freezinProfilbildet til BluwProfilbildet til windel999Profilbildet til LissaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til two-playful
  • 2 uker, 3 dager siden

    vesle 43

    vesle 43 endret profilbildet sitt 2 uker, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje