Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ElleseusProfilbildet til dogbayProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til NallexyProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BluwProfilbildet til BBW28
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til MidasProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MortenBProfilbildet til BullseyeProfilbildet til guttenProfilbildet til LåtteProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til BottomProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til mann31vesterålen
  • 4 måneder, 2 uker siden

    vesle 43

    vesle 43 endret profilbildet sitt 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje