Profilbildet til OdinProfilbildet til mark04Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til YouwishProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til NylongummiProfilbildet til mizzyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Caleron86Profilbildet til TheReaderProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BergenoProfilbildet til lalaparProfilbildet til urokraake
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BiTrineProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ToremannProfilbildet til ElyProfilbildet til runAProfilbildet til elghodeProfilbildet til synnyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til testomanProfilbildet til Per SProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
  • 2 uker, 3 dager siden

    vesle 43

    vesle 43 endret profilbildet sitt 2 uker, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje