Profilbildet til AskimMannProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til snirlenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til ZizouProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til JimBodenProfilbildet til leandroProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Kate WProfilbildet til coolchic101Profilbildet til cat68Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Flekka18Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Mindy000Profilbildet til trannyboy
  • 4 måneder, 2 uker siden

    vesle 43

    vesle 43 endret profilbildet sitt 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje