Profilbildet til jens41Profilbildet til AsveigProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til BillProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til JM28Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Dotto81Profilbildet til KarinagayProfilbildet til urokraakeProfilbildet til KosMusProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Niko9Profilbildet til latino123
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SpindelProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Kas=)Profilbildet til LathamsProfilbildet til Cato1977Profilbildet til CulprateProfilbildet til MissyMooProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Mizzy
  • 2 uker, 3 dager siden

    vesle 43

    vesle 43‘s profil ble oppdatert 2 uker, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje