Profilbildet til KospieProfilbildet til freaky2Profilbildet til AjscreamProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ingoladProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til kmfantProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ScorpionProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til jens41Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Osl38Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Man30303Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Tutta
  • 4 måneder, 2 uker siden

    vesle 43

    vesle 43‘s profil ble oppdatert 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje