Profilbildet til RogermadsProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Latex50Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til DrulProfilbildet til Mass SageProfilbildet til MidasProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AmpriProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til BluwProfilbildet til Dotto81Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til jens41
Profilbildet til AlekProfilbildet til JiJiProfilbildet til MortenBProfilbildet til godsg1Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Lica89Profilbildet til DionysusProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til stian93Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Something enters the room

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje