Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Stine1986Profilbildet til temptationProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til solaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Zax
Profilbildet til VictorProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til bergen89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Thea92Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til jenandProfilbildet til badboy1986Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til På_søkProfilbildet til JupiterProfilbildet til @nn@

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje