Profilbildet til KatherineProfilbildet til AlexanderProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Bimann43Profilbildet til lekenergodProfilbildet til kinky667Profilbildet til bait69Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ole322Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til NettstedetProfilbildet til henrkjarProfilbildet til LåtteProfilbildet til OlavsenProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TabbeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til mindwtoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til NordlandProfilbildet til bamsefarProfilbildet til bwilly

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje