Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til RosjerProfilbildet til Alexander44Profilbildet til vekten75Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til just myselfProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ShineProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Skeva91Profilbildet til freezinProfilbildet til CulprateProfilbildet til NettstedetProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Zax
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til ElyProfilbildet til KospieProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NowheremanProfilbildet til .tvliseProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Man30303Profilbildet til BadboyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til englevingerProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje