Profilbildet til colargolProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til SjtProfilbildet til moss73Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til NylongummiProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til guttenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LeneaProfilbildet til SiljeProfilbildet til orphans
Profilbildet til colargolProfilbildet til trond`enProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til binittedal31Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til badboy1986Profilbildet til hgsd1Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til NinnaProfilbildet til Reina21Profilbildet til shivaProfilbildet til bergen89Profilbildet til shinY_Profilbildet til ZeroProfilbildet til faded

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje