Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til AmpriProfilbildet til bakerProfilbildet til SammiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Lica89Profilbildet til Reina21Profilbildet til ballderProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sverre89Profilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til geddimannProfilbildet til sluggernProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ArconadaProfilbildet til latex66Profilbildet til C.lop14Profilbildet til BergenoProfilbildet til *Punky*Profilbildet til two-playfulProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Sarlime

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje