Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Jan46Profilbildet til trannyboyProfilbildet til RememBr83Profilbildet til JosepProfilbildet til DionysusProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ZeroProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Trh1980Profilbildet til jonas93Profilbildet til dia***Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til GiggS
Profilbildet til PhenrikProfilbildet til LissaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LathamsProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SnæxProfilbildet til JupiterProfilbildet til LangbeinProfilbildet til GoldenProfilbildet til AlesioProfilbildet til TabbeProfilbildet til ole322Profilbildet til Insomnia

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje