Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Roger84Profilbildet til BjornchProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Geirern92Profilbildet til SkårnesProfilbildet til karlaaProfilbildet til someboyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til RememBr83Profilbildet til kaiasoProfilbildet til nelg90Profilbildet til Handyman31
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Androx0Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Kas=)Profilbildet til nattroseProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje