Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til synnyProfilbildet til SpindelProfilbildet til CalaDorProfilbildet til solaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til krsflortProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til 59modellProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LatexleahProfilbildet til NordJente90Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til ChivasProfilbildet til MolliProfilbildet til JontassProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til elghodeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til jente2011Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til JiJiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til henrkjarProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Mossing34Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Scorpion

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje