Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ChrisCProfilbildet til kmfantProfilbildet til CulprateProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Handyman31Profilbildet til latino123Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til SupermannProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til someboy
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til silverProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til JupiterProfilbildet til ZizouProfilbildet til RantazticProfilbildet til ReidarProfilbildet til Flekka18Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til nattroseProfilbildet til hawe35Profilbildet til Latex44Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Bjoern

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje