Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MatteStProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til På_søkProfilbildet til SiljeProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Nic94Profilbildet til NeonProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ElinesProfilbildet til ZizouProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ElleseusProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til BrumProfilbildet til CindyCDProfilbildet til IngunnProfilbildet til BadboyProfilbildet til SammiProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Cd28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje