Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Roger84Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Hilde79Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sverre89Profilbildet til KvinnenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til mann oslProfilbildet til Per SProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MissProfilbildet til EscobarProfilbildet til ThomasassProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LokerProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LeneaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Plu2Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Bergensgutt89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje