Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MolliProfilbildet til MissyMooProfilbildet til LatexfunProfilbildet til FreshnessProfilbildet til BottomProfilbildet til sjømannProfilbildet til VictorProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JosepProfilbildet til synnyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Androx0
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BillProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Solros72Profilbildet til parivestProfilbildet til komigje69Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til GeiriProfilbildet til HexaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til JærguttenProfilbildet til OpplandsM, voksen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje