Profilbildet til SammiProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MedusaProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til mark04Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til xdresserProfilbildet til Handyman40Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til FinelineProfilbildet til LathamsProfilbildet til HebroProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sverre89Profilbildet til Nowhereman
Profilbildet til KiwienProfilbildet til Mindy000Profilbildet til dia***Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Lars80Profilbildet til RuienProfilbildet til testomanProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sweettortureProfilbildet til TingTongProfilbildet til jarlemannProfilbildet til urokraakeProfilbildet til SammiProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Ganjalf21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje