Profilbildet til andy1988Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NinnaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Osl38Profilbildet til maler.n
Profilbildet til latino123Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Roger84Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Par på camProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til OsloG21Profilbildet til beitoProfilbildet til DavinciProfilbildet til Reina21Profilbildet til Latex44Profilbildet til Lez 40Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til LåtteProfilbildet til slavi

vesle 43

@sanita43
aktiv 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje