Profilbildet til eddi1000Profilbildet til NallexyProfilbildet til swedmanProfilbildet til parivestProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til mrroyalProfilbildet til RixnProfilbildet til NeonProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Hemne72Profilbildet til northkickProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til komigje69Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Nic94
Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NallexyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Sonny55Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til OdinProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til urokraakeProfilbildet til sola50Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til bunnyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til PSYllonProfilbildet til TommybProfilbildet til Evens

vesle 43

@sanita43
aktiv 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje