Profilbildet til JM28Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til komigje69Profilbildet til AngelManProfilbildet til CulprateProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til LatexmannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Tine cdProfilbildet til virtuveProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ingolad
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til PussiProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til zethProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MidasProfilbildet til nina1992Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MaykieProfilbildet til TorolavProfilbildet til spruksProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Adrian23år

vesle 43

@sanita43
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje