Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til spruksProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til uzi69Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Tobben28Profilbildet til PlatinumProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til two-playfulProfilbildet til CleoProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til GjøvikKvinne
Profilbildet til Singel49Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Angel84Profilbildet til skurk3Profilbildet til dia***Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til nord88Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Fin g30Profilbildet til kinky667Profilbildet til vanosm52Profilbildet til regntøymannProfilbildet til geddimannProfilbildet til StavangerM60

vesle 43

@sanita43
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje