Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til EscobarProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til KosMusProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til KennethR88Profilbildet til LåtteProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Lica89Profilbildet til CindyCD
Profilbildet til BergenoProfilbildet til Grom87Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til BrumProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Nic94Profilbildet til godsg1Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TingTongProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SoffiProfilbildet til nada000Profilbildet til bamsefar

vesle 43

@sanita43
aktiv 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje