Profilbildet til xdresserProfilbildet til AfroManProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til binittedal31Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til swedmanProfilbildet til BottomProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MissProfilbildet til TheReaderProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til TheMissProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Haakon92Profilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til CulprateProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til komigje69Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til andy1988Profilbildet til SamehadaProfilbildet til gameroslProfilbildet til MM77Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til AnetteleProfilbildet til LilliMyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ToyenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til jonas93

vesle 43

@sanita43
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje