Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Mossing34Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Handyman40Profilbildet til runAProfilbildet til GogT1971Profilbildet til PSYllonProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KennethR88Profilbildet til IngunnProfilbildet til MannValdresProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til shinY_Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til NinnaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til førdeparetProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til petrus1956Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Trh1980Profilbildet til AnMy99Profilbildet til colargolProfilbildet til Mandal37Profilbildet til andy1988Profilbildet til sola

vesle 43

@sanita43
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje