Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til BillProfilbildet til NinnaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til bwillyProfilbildet til Geirern92Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til cat68Profilbildet til chipProfilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til lalaparProfilbildet til LatexfunProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LatexleahProfilbildet til PSYllonProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SimProfilbildet til TengilProfilbildet til HebroProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

vesle 43

@sanita43
aktiv 2 uker siden
  Vis
Disse profilene har besøkt vesle 43:Disse profilene har vesle 43 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 12 timer, 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 12 timer, 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje