Profilbildet til temptationProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MaykieProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ElviraProfilbildet til m52aProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til StrazoProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Difference___Profilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til ballderProfilbildet til NallexyProfilbildet til IrenProfilbildet til Singel49Profilbildet til johnrunProfilbildet til LilliMyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til northkickProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til LookmeProfilbildet til L_KProfilbildet til InsomniaProfilbildet til KiwienProfilbildet til AinaCd

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje