Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til TigerProfilbildet til SwededarterProfilbildet til claireProfilbildet til geddimannProfilbildet til Singel49Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til toro60Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Nic94Profilbildet til ErogenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til just myself
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Hulder1Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til sluggernProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Telemann88Profilbildet til line tvProfilbildet til zailoProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til vekten75Profilbildet til Singel49Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Tony21

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje