Profilbildet til HardRockProfilbildet til freaky2Profilbildet til swedmanProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til vanosm52Profilbildet til TuttaProfilbildet til NataProfilbildet til NåProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ShineProfilbildet til Merethe21Profilbildet til apeeassProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til naitsProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til swedmanProfilbildet til LåtteProfilbildet til No StringsProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til CdrypaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til trond`enProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til SigvegalProfilbildet til ole322Profilbildet til ZeroProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Fresia4Profilbildet til IntrMann

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje