Profilbildet til orro75Profilbildet til davidandreProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Lica89Profilbildet til babybooProfilbildet til ZaxProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til RantazticProfilbildet til Zero
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Lill17Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til PSYllonProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BergenoProfilbildet til SwededarterProfilbildet til XL KukkProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til NathalieJanne

sanja

@sanja
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje