Profilbildet til geddimannProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til JavhaxProfilbildet til synnyProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til superteddProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til testomanProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til pia1975Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til leandroProfilbildet til kastrdProfilbildet til Joey77Profilbildet til NyssaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Hilde79Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SvetikProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LadyBBW

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje