Profilbildet til stian93Profilbildet til veilchenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til trannyboyProfilbildet til LeneaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til SkårnesProfilbildet til LissaProfilbildet til ZizouProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til DavinciProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til GogT1971Profilbildet til synnyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Man30303Profilbildet til KaisaProfilbildet til MariusProfilbildet til ninatvProfilbildet til nina1992

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje