Profilbildet til BullseyeProfilbildet til BergenoProfilbildet til claireProfilbildet til ThomasassProfilbildet til BillProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til NeonProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til swedmanProfilbildet til JavhaxProfilbildet til sweettortureProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Larsn
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til moss73Profilbildet til bergenm30Profilbildet til henrkjarProfilbildet til GeiriProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til VigdisProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Fresia4Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til synnyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ZeroProfilbildet til _Nordre Land_

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje