Profilbildet til Thea92Profilbildet til SammiProfilbildet til Hilde79Profilbildet til LissaProfilbildet til Per SProfilbildet til MehtevasProfilbildet til RuienProfilbildet til MaykieProfilbildet til TommybProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til På_søkProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til jannis25Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Toremann
Profilbildet til latexthingProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til nada000Profilbildet til AsveigProfilbildet til TengilProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til XjanneProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til krsflortProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LenemorProfilbildet til dp72Profilbildet til PsykiskTerrorMann33

sanja

@sanja
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sanja:Disse profilene har sanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje